Tour de France

internet aansluiten, een ware belevenis!

Frankrijk is een prachtig land maar gaat het nu wel met zijn tijd mee?  Gezien de vele telefoonpalen langs de weg, in het weiland, in de bergen kun je je hier wel de nodige bedenkingen bij hebben.

Dus waren wij benieuwd hoe het ons zou vergaan met het aansluiten van Internet. Ik kan u verzekeren, een hele onderneming! Ons werd aangeraden naar Aubenas te gaan, want rechtstreeks bellen gaat niet en een brief die ik had geschreven voor nadere informatie bleek niet te zijn aangekomen!!!

Kom je bij Orange in Aubenas binnen, moet je eerst een nummertje halen en vervolgens sta je zeker een half uur in de rij alvorens je aan de beurt bent.

Maar goed, we laten ons niet gauw uit het veld slaan en toen we hadden besloten wat we wilden zou het allemaal goedkomen werd ons verteld. Vol goede moed gingen we op deze ogenschijnlijke goede afloop op het terras een wijntje op dit succes drinken!!

Tijdens onze zomervakantie zou een monteur de aansluiting verzorgen. Uiteraard kwam de monteur te laat, want in frankrijk op tijd komen bestaat echt niet. Volgens het woordenboek is demain morgen maar dit wordt door de fransen zeer ruim genomen.

Nadat de monteur ruim 2 uur was bezig geweest om de kabel door te trekken naar een kastje aan de overkant van de weg naar onze meterkast smeet hij zijn koevoet op de grond en zei hij: "Merde, er zit een verstopping in uw oprit waardoor internetaansluiting niet mogelijk is!" Hij stelde voor de oprit open te breken en dan zou het euvel verholpen zijn.

Om een lang verhaal kort te maken: wij hebben gelukkig hele goede buren en hebben nu goede internetverbinding via hun aansluiting!!!!

 

 

 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.09 | 01:56

Nieuwe recensies geplaatst uit ons gastenboek en blog geschreven!

...
12.07 | 23:28

2 nieuwe video's op de website geplaatst! Onder het kopje "Ardeche en omgeving"

...
13.05 | 23:18

Yesss! 4 sterren!

...
28.02 | 20:21

ventilator op de slaapkamer, wat voor heerlijk verkoeling zorgt!

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE