Tour de France

recensies!

Inmiddels is ons 6e !! verhuurseizoen alweer ten einde. Ik moet zeggen : Het valt me echt allemaal erg mee. Ik geniet van de recensies die onze gasten in het gastenboek schrijven..

Wat te denken van opmerkingen als: "we hebben voor het eerst het gevoel dat we na 2 weken vakantie niet naar huis willen" of bijvoorbeeld: "Het huis voelt als thuiskomen, erg kindvriendelijk en compleet." Er staan nog meer recensies in het gastenboek waar ik zo vrij ben geweest om die onder het kopje 'gastenboek' te plaatsen. Uiteraard delen we dit gevoel met onze gasten en willen we het iedereen graag naar de zin maken!

Zijn er dan geen op-of aanmerkingen? Jawel hoor, maar ik zie een klacht/opmerking als "een gratis advies". Zo hebben we inmiddels een vriezertje aangeschaft, een aanvulling op ons serviesgoed met espressokopjes enz. Ook de barbecue is vervangen en is er een heuse buitenkeuken in de maak die er volgend jaar zal staan! Ook zijn we bezig om een prieel neer te zetten i.p.v een parasol. Zo blijven we steeds ons huis verfraaien.

Wat ook erg leuk is dat we zien dat gasten terugkomen die hebben het kennelijk erg goed naar hun zin gehad. Eigenlijk zijn terugkomers het grootste compliment dat je kan krijgen!Cool

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.09 | 01:56

Nieuwe recensies geplaatst uit ons gastenboek en blog geschreven!

...
12.07 | 23:28

2 nieuwe video's op de website geplaatst! Onder het kopje "Ardeche en omgeving"

...
13.05 | 23:18

Yesss! 4 sterren!

...
28.02 | 20:21

ventilator op de slaapkamer, wat voor heerlijk verkoeling zorgt!

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE