Tour de France

4 sterren!!

In frankrijk is de mogelijkheid om je huis te laten classificeren bij de inspecteur van Bureau de Tourisme. Behalve dat het wel leuk is om te weten hoe het huis in de Franse markt ligt, heeft het ook een prettige bijkomstigheid dat er fiscaal voordeel aan zit.

Om je huis te classificeren moet je ook aan een aantal eisen voldoen en daar begint het al.. Een dame die speciaal aangesteld is voor deze gewichtige zaak komt bij je op bezoek met een enorme lijst, en dan bedoel ik ook echt een hele lange lijst met zaken die in het huis aanwezig moeten zijn. Buiten de gewone dingen zoals strijkijzer, strijkplank, kopjes ,glazen enz..moet er voor Franse begrippen een snelkookpan aangeschaft worden- wist niet eens dat die dingen nog bestonden- een fohn in de douche, haakjes aan de muur, een broodrooster- hoe krijgen die Fransen stokbrood in het rooster-en o jee, als het stopcontact niet helemaal schoon is..Zo struinde ze het hele huis door..

Maar goed, buiten alle attributen die op de lijst staan worden alle kamers, ruimtes , overloopjes, ketelhuis enz. gemeten en per vierkante meter tot 2 cijfers achter de komma genoteerd! We hadden verwacht 3 sterren te kunnen krijgen maar madame ging aan het rekenen volgens een ingenieus optelsysteem waar alles, maar dan ook alles werd genoteerd en kwam uiteindelijk op 4!! Sterren! Super trots zijn we op dit resultaat! Cool

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

29.09 | 01:56

Nieuwe recensies geplaatst uit ons gastenboek en blog geschreven!

...
12.07 | 23:28

2 nieuwe video's op de website geplaatst! Onder het kopje "Ardeche en omgeving"

...
13.05 | 23:18

Yesss! 4 sterren!

...
28.02 | 20:21

ventilator op de slaapkamer, wat voor heerlijk verkoeling zorgt!

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE